Administrator
NAJGŁUPSZE PRZEPISY PRAWA
- Nielegalne jest przewożenie w londyńskich taksówkach wściekłych psów i zwłok ludzkich
-Nie wolno umierać w gmachu budynku brytyjskiego parlamentu
-Przyklejenie na pocztówce znaczka z brytyjskim monarchą do góry nogami to zdrada stanu
-W mieście San Salvador pijani kierowcy mogą zostać rozstrzelani przez pluton egzekucyjny
- We Francji nie wolno nazywać prosiaka Napoleon
- W Indonezji masturbacja jest karana ścięciem głowy
- W Wielkiej Brytanii Każda osoba, która jest zmuszona oddać mocz w miejscu publicznym, może tego dokonać pod warunkiem, że sika na tylne koło swego wozu, a prawą ręką opiera się o ten pojazd:)
- W Vermont kobieta musi otrzymać pisemne pozwolenie od małżonka na noszenie sztucznej szczęki
- w Los Angeles mąż może bić żonę pasem, którego szerokość nie przekracza 3,5 cm
- W Bahrajnie każdy lekarz ma prawo badać kobiece narządy rozrodcze, lecz jest zakazane patrzenie na nie bezpośrednio:) Może im sie przyglądać jedynie przez odbicie w lustrze;
- W stanie Kalifornia za zdradę żony można spędzić rok za kratkami - to akurat mądre bo nie piszą o zdradzonych mężach
Administrator
Owszem był taki temat... ale musiałam założyć nowy ponieważ wkleiłeś parę zdjęć i mi się zawieszało na nich... a chciałam się podzielić tym co napisałam wyżej